Az Euronics műszaki kereskedelmi hálózat, a legszélesebb vásárlói körhöz szeretné elvinni a minőséget és a szakértő segítségnyújtást.

Az Euronics márka, Magyarországon 2001. április 10.-e óta van jelen, mára már minden megyében megtalálhatóak szaküzleteink. Az 1989-ben Veszprémben alapított Vöröskő Kft. által létrehozott Euronics Műszaki Áruházlánc, ekkor csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi műszaki áruházhoz. Azóta az Euronics nemzetközi szerződéseiben foglaltak szerint szerezzük be az árut, használjuk a márkanevet, az Euronics kipróbált "know-how"-ját és a nemzetközi akciókban is részt veszünk.

Célunk, hogy minden magyar háztartásba energia-, és környezetbarát, modern és minőségi műszaki cikkeket juttassunk. Működési folyamatainkat meghatározott vállalati irányelvek szabályozzák, melyek minden területre kiterjednek. Képzett, széleskörű áruismerettel rendelkező értékesítőkkel, szakképzett ügyintézői csapattal, és kibővített szolgáltatási körrel várjuk vásárlóinkat. Legyen szó online vásárlásról, ügyfélszolgálati teendőkről, szaktanácsadásról vagy üzembe helyezésről, az ránk mindig számíthat! Lakjon Ön bárhol az országban, biztosítjuk, hogy 20-30 km-nél nem kell többet utaznia, hogy egy Euronics Műszaki Szaküzlet szakértő szolgáltatásait élvezhesse.

Útvonaltervezés Vissza az üzletekhez